Slede bure i oluje Raku, Blizancu i Vodoliji, Vagama i Ribama NOVA LJUBAV!

Slede bure i oluje Raku, Blizancu i Vodoliji, Vagama i Ribama NOVA LJUBAV!

11. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Dani pred vama ce vas oduseviti razvojem situacije kakvoj se ne nadate. Osvicu vam bolji dani i vreme je da se pokrenete. Imacete sanse sta god da pokusate, i zato hrabro sledite svoje srce.

 

BIK

Ako ste se sredili sto se tice vasih emocija, ostanite pri sebi i svojim stavovima.Vreme je da budete  smeli i da ih pokazete. Osoba koja ih zeli cuti, nije mnogo daleko od vas.  Ako vam ona ne pridje, pridjite vi njoj.

 

BLIZANCI

Umesto da se smirite i konacno predahnete, slede vam nove bure. Nikako da se sredite  i da ste bez problema.Imacete opet neki problem kao da ste pretplaceni za njih. Savladacete sve,  samo ostanite mudri.

 

RAK

Vasa osecanja prema jednom biku su lepa, ali nesigurna. Moracete biti konkretni u svakom slucaju.Morate dobro da se presaberete  i tacno znate sta osecate. Ono sto je u srcu,donece vamemotivnu buru,koju morate smiriti ili priznati ko joj je uzrok.

 

LAV

Imate dane pune obaveza i problema koji vas i dalje prate. Necete biti bas raspolozeni ali ste voljni da se oraspolozite. Ustvari vas bi samo oraspolozio jedan bik koji je u svadji sa vama. Volite se, a glumite oboje da vise ne osecate nista.

 

DEVICA

Vreme vaseg odmora vec istice i polako se vracate ustaljenim obavezama.Vreme je da se vratite u kolotecinu, i da podjete od pocetka. Pred vama opet novi dani puni obaveza, puni briga i nekih uobicajenih stvari.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2