OVIM znacima  DONOSIMO SJAJNE VESTI  jer im SLEDI CAROBAN PERIOD za EMOCIJE!

OVIM znacima DONOSIMO SJAJNE VESTI jer im SLEDI CAROBAN PERIOD za EMOCIJE!

13. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN:

Ako ste se mnogo nadali a da su vam nade tonule, sada cete se radovati. Vreme je da  vase   potonule nade ponovo ozive.Vasa ce  ljubav da procveta kako ste  se  inadali.Vreme je da se srede vase  potonule ladje.

 

BIK:

Vas je  osecaj da cete dobiti lepe  vesti, ali necete ih iskoristiti. Vasa je ljubav postala skoro zabranjena, ali vas raduje  osecaj koji vas nosi.  Verujete da ce sve na kraju biti bas onako kako i treba. Vase emocije su prave, samo da se usmere na pravu adresu.

 

BLIZANCI:

Imate vreme da pokazete da znate vladati  situacijom koja vam sledi. Pred vama je  da se pokazete odgovorno i zrelo.Vasa je sreca  da se  znate snaci u svemu tome. Situacija pred vama nece biti ni laka, niti prijatna.

 

RAK:

Niste tako jaki fizicki, koliko ste jaki psihicki. Imate snagu za dva bica, i ponasate se kao da ste zmaj. Vi ste jako odgovorni i zreli, pa se borite  na sve nacine za sve svoje situacije. I sada cete prepoznati jedan konflikt koji sledi, ali cete sve srediti.

 

LAV:

Vasa veza je mogla da procveta, ali se niste dobro snasli. Mada ste zavoleli partnera, poceli ste se ponasati lose. Verujte  da  ste sami krivi za svoju  losu situaciju i propalu ljubav. Vasa ljubomora i lose vladanje, ucinili su sve!

 

DEVICA:

Da se kunete u svoje  snove, nece vam poci za rukom da poboljsate stvari. Vasa veza je pocela da tone i vreme je da se srede neke stvari. Verujte da se  sve moze srediti ako pokazete dobru volju. Dobrom voljom sve mozete popraviti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2