Utorak donosi srecu Ribama, iznenadjenje Vagama,i dok ce jedan znak biti najsrecniji, jedan drugi ce biti najtuzniji…

Utorak donosi srecu Ribama, iznenadjenje Vagama,i dok ce jedan znak biti najsrecniji, jedan drugi ce biti najtuzniji…

13. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasi emotiovni snovi se polakopocinju realizovati. Bar cete  danas da pocnete ici napred i krenucete sa mrtve tacke.Vazno je uciniti prvi korak i znati za  koga  ga cinimo.Ostali su svi laksi.

BIK

Ako i dalje budete cekali da vam se nesto desi,verujte da necete nista postici.Mastate o sreci a nista da ucinite u smeru u kojem biste morali da delujete.Vreme je da budete odlucni i da se pokrenete iz mesta.

 

BLIZANCI

Propustili ste neke lepe sanse, ali kazu da nikad nije kasno.Vreme je da budete  odlucni i da sledite srce. Ono ce vas danas vuci jednoj devici, a vi procenite sanse.Svakako je bolje da nesto pokusate, nego nista.

 

RAK

Dan je za velike promene i da se okrenete boljim prilikama.Vreme je da budete odlucni da se nosite sa sansama koje  vam se pruzaju. Od vas se ceka da pokazete da ste voljni da se trudite, jer ce vam nesto poci za rukom.

 

LAV

Zelite da menajte svoje navike, pa bilo vam milo ili krivo.Od ovog dana okrecete novi list i vreme je za nove poteze. Od vas se ceka da budete voljni da pratite svoje srce. Ono vas tera da zaboravite sta je bilo.

 

DEVICA

Nesto se desava u vasem srcu i vreme je da budete odlucni. Pokazite da ste svesni emocija koje vam jedna osoba salje u pogledima. Ovo ce biti dan za jedan novi pocetak i vi se okrenite samo onome sada.Ne gledajte na juce!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2