Tokom sedmice:Jedan znak se silno kaje, drugi shvata gde je pogresio,treci donosi odluku…

Tokom sedmice:Jedan znak se silno kaje, drugi shvata gde je pogresio,treci donosi odluku…

13. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste spremni  za neke osnovne stvari jer ste preumorni. Ipak se od vas ocekuje dosta, osim uobicajenih obaveza.  Morate se okrenuti ka lepsim stvarima, i ne misliti sve negativno. I posle kise sunce sija.

 

BIK

Vase ponasanje se trenutno ne moze tolerisati, i nemojte se ljutiti i zbog toga.Osecate se kao da vam tone tlo pod nogama, pa ste jos besnjiji. Verujte da ste sami tome krivi i da sa sadasnjim ponasanjem  cinite sve gorim.

 

BLIZANCI

Vreme je da budete onaj stari, i da se vase srce raduje, i bude opusteno. Sada ste u problemima, i nikako da ih resite. Neki dan je gori, neki bolji, ali u sustini ne vidite neko trajnije resenje. Prepustite sve vremenu, nemojte ocajavati.

 

RAK

Ne osecate se mnogo bolje, a uspeli ste da svasta nesto postignete. Da li vas je to ucinilo jacim ili slabijim, znate samo vi. Drugi vas smatraju srecnim, a vi to niste, jer ste emotivno neostvareni.Ovih dana sledi konacno emotivna sreca!

 

LAV

Veci deo obaveza prebacujete partneru, ali i veci deo krivice zbog nekih stvari. Sve vase krive poteze je tolerisao do sada. Vise nece i vreme je da prihvatite deo krivice i deo odgovornosti. Partner vise nece tolerisati  ni najmanju gresku.

 

DEVICA

Ako ste se sredili po pitanju obaveza, tacno znate sta vas ceka.Ispunjavajte ih po redu, i onda se okrenite na drugu stranu.  Mozete vi dosta doprineti i poboljsanju svoje veze. Ona je svakako klimava, dok se vi bavite samo poslom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2