Tokom sedmice:Jedan znak se silno kaje, drugi shvata gde je pogresio,treci donosi odluku…

Tokom sedmice:Jedan znak se silno kaje, drugi shvata gde je pogresio,treci donosi odluku…

13. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Vase srce kuca zaljubljeno i tu zaljubljenost svi vide. Ovih dana cete je morati preneti onome za koga kuca i zivi. Nemojte se odugovlaciti, nemojte gusiti osecanja, samo ih pokazite. Veme je za priznanja emocija.

 

SKORPIJA

Zaljubljeni ste i to se oseca, ali nikako da i priznate. Zato ste stalno rezervisani i hladni. Vi se plasite  ljubavi i vreme je da se  srede vase  emocije i vasi  strahovi da nestanu. Sve dok se ne budete ohrabrili, nema sanse da budete srecni.

 

STRELAC

Vase  smetnje su sa svih strana znatno uticale na vas zivot.Sada je vreme da se trgnete i da pokusate da se  okrenete na pravu stranu. Rado biste vi samo da znate koja je ona prava.Pustite srcu da vas povuce , to ce biti put ka sreci.

 

JARAC

Nemojte odoleti jednim ocima, nego ih malo drzite u neizvesnosti. Vreme je da se srede neke licne stvari i da budete sigurni.Do sada ste brzali i vreme je da se  srede vase emocije i uverite se da su iskrene, a ne prolazne.

 

VODOLIJA

Niste svesni sta vas ceka, a osecate da ce sve biti bolje.Vas partner vas je zeleo  da iznenadi jednim gestom, ali nece uspeti.Pre njega ce to da ucine drugi, unece sumnju i razdor u vasu vezu. Morate naci istinu, ono sto nije trac, niti sumnja, nego cinjenicna istina.

 

RIBE

Volite se sa jednom osobom i vasa je ljubav vise  nego odlicna.Nikako da se odlucite na potez koji bi bio konacan. Vreme je za novi zivotni korak, i da vas prati sreca oboje.Vreme je za zaruke, za jos vecu srecu.

Stranice: 1 2