Petak nosi veliki rizik za Rakove, dileme za Skorpije, a SRECU za  VISE  ZNAKOVA!

Petak nosi veliki rizik za Rakove, dileme za Skorpije, a SRECU za VISE ZNAKOVA!

16. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Od vas se ceka da pokazete da ste dostojni ljubavi jednog strelca. Ucinite bas sve kako biste se pokazali i dokazali.Morate opravdati osecanja  onog ko vas voli. Vreme je da shvatite da je ovo za vas prava jubav  i vi cete biti drugi zodijak kojeg prati sreca danas.

 

SKORPIJA

Okrenite se svome  srcu i u njemu nadjite  odgovor na dileme  koja vas muce. Vreme je da priznate ljubav koju osecate. Jedan vas jarac odavno voli, a  ociogledno  da volite i vi njega. Danas ce planuti obostrana ljubav i vi ste najsrecniji od svih zodijaka.

 

STRELAC

Vasa ljubav ce vas radovati jer imate nadu da se mozete  okrenuti  jednoj osobi. Bice da ste u srcu jedne osobe koja vas  vodi ka sreci. Jos malo da se i vi odlucite za ono sto  vas vodi napred. Vreme je da se odlucite i da joj se javite.

 

JARAC

Imate neke nove  smerove kojim biste posli, a da ne znate da li su pravi. Srce vas vodi ka jednoj osobi, a vase nagomilane obaveze ka  otkazu.Razmislite sta  dugujete radnom mestu i u kojoj meri da mu se posvetite.

 

VODOLIJA

Ne znate  sta vas  ceka  i sta je ono sto ocekujete. Vase obaveze vas teraju  i mnogo ste preumorni. Vasa sreca ce da  se mozete okrenuti na sve strane. Stizacete i da radite, a danas nikako necete zapostaviti partnera.

 

RIBE

Od vas se ceka da danas sledite svoje srce. Vase misli su vezane za jednu osobu i ona vam ne da mira. Danas vam se pruza idealna sansa da  se okrenete ka njoj. Ucinite sve da je osvojite na prvi pogled, pri ovom susretu sto sledi.

 

Stranice: 1 2