Vikend ce vecini znakova SAMO DOBRO DONIJETI!

Vikend ce vecini znakova SAMO DOBRO DONIJETI!

16. veljače 2023. 0 By Maja

VAGA

Vama je sreca naklonjena jer vi sto ste naumili to cete i ostvariti. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti jer ovaj vikend ce vama  donijeti i vazna desavanja na polju ljubavi. Nekome znacite mnogo i to ce vam i priznati.

 

SKORPIJA

Vi cete biti zadovoljni sa desavanjima koja su pred vama jer vi cete imati priliku da se odmorite od svih obaveza. Mnogo ste u zadnje vrijeme morali da prolazite, vrijeme da se malo vise posvetite sebi. Miran i harmonican vikend je pred vama.

 

STRIJELAC

Imate jednu veliku zelju ali niste sigurni da li je moguce da se ona ostvari. Ovog vikenda vi cete biti samo sretni jer pred vama je vikend u kojem ce se vasa najveca zelja ostvariti. Bicete sretni a to je najbitnije jer sreca vama u zadnje vrijeme i nije bila posebno naklonjena.

 

JARAC

Vi cete biti zadovoljni sa vikendom koji je pred vama jer za probleme vi necete znati. Sto ste naumili to cete i ostvariti jer vama je velika sreca naklonjena. Bicete zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama jer sreca je vasa vjerna pratilja.

 

VODOLIJA

Spremni ste za promjene u vasem zivotu i polako ali sigurno radite na tome da vam krene na bolje. Ovog vikenda donosite veoma vazne odluke koje ce vam u blizoj buducnosti donijeti mnogo. Ono sto naumite vi uvijek nastojite i da ostvarite.

 

RIBA

Nervoza vas prati sto ce vam narusiti planove koje ste imali. Pred vama su desavanja koja vam nece lako pasti ali vi cete nastojati da tome ne pridonosite veliki znacaj. Voljena osoba vam je kao i uvijek velika podrska.

 

 

 

 

Stranice: 1 2