Mozda ce ova nedelja nekome biti obican dan,ali jednom ce biti NAJSRECNIJA!

Mozda ce ova nedelja nekome biti obican dan,ali jednom ce biti NAJSRECNIJA!

18. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Ocekujete nestoa niste spremni da delujete.Kako se onda nadat onako kako se nadate.Zasto se onda nadate  da ce sve  da bude kako treba? Vasa  ljubav ce vas  naterati da pocnete delovati i  da se okrenete ka jednoj osobi.

 

SKORPIJA

Vasa emotivna prica je nesto sto sluti lepu vezu. Vasa je sreca   da mozete ad se oslonite na jednu  ribu koja vas voli. I ona ce vas radovati  i davace vam snagu da  premostite  sve svoje nedostatke.

 

STRELAC

Od vas se ceka da postanete odgovorni i savesni. Do sadaste bili pravi zavodnik i sarlatan. Sada morate negovati  ljubav koja vas  ceka, ali da volite onog ko vas voli. Vreme je da uzvratite ljubav za ljubav.

 

JARAC

Imate vrlo slabo osecanje prema jednoj vagi, ali dovoljno da se zapitate sta osecate. Da li vas to budi ljubav koja ce se u vasem srcu javlja?Saberite misli i dobro se  orjentisite na ono sto vam u srcu lezi.Deluje da se zaljubljujete.

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da ovaj dan  provedete kako morate. Nece vam biti ni lako, ni lepo, ali morate savladati sve. Jedna osoba od vas ocekuje da se okrenete  u njenom smeru i igrate po njenoj muzici. Da li ce vam biti ugodno  tek cete videti.

 

RIBE

Nedelja ce za vas biti   dan iznenadjenja. Zato se okrenite svojim licnim zeljama i sacekajte da vidite sta vam nosi. Mozda nece biti bas onako kako biste hteli, ali ce ipak da vam bude jako prijatno. Sledi malo iznenadjenje koje ce vas dodatno oraspolozoti.

 

Stranice: 1 2