Do kraja februara- Blizanci i Rak se tesko mire sa bolnom istinom!

22. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da razmislite sta zelite i da budete odlucni. Razmislite sta zelite, a sta je ono sto ne zelite. Moracete da se pobrinete o nekim novim koracima, i da ih licno nacinite.Jedino pazite da ne budu nagli.Idite lagano,deo po deo.

 

BIK

Niste ni svesni sta cinite sebi, ali i svojim bliznjima. Morate da se otrgnete svojoj nervozi i lezernosti.  To sto ste postali ravnodusni na zivot i sve oko sebe, ne znaci da vam ne smeta. Smeta vasim bliznjima, ali i vama, samo necete priznati.

 

BLIZANCI

Tesko vam je da se pomirite sa bolnom istinom  koja vas pece kao zar. Nikako da uspete da okrenete jednog  bika i da ga usmerite lepim putem. Dok su oko njega  svi losiji uspeli, on najjaci  od svih, deluje losije. Ne zeli da se bori!

 

RAK

I vi ste  podjednako  porazeni istinom kao i jedan drugi zodijak. Zelite da jednu osobu promenite, ne shvatajuci da je kasno.Ma sta cinili, ma kako pricali, nista vam ne vredi. Vreme je da se mirite  sa istinom da nista ne mozete uciniti.

 

LAV

I dalje cete tiho patiti ali necete hteti da priznate nikome. Uzrok je jedna bivsa ljubav koju zelite i dalje u svojoj  buducnosti.Ono sto ste pokusavali nije dovoljno, jer ste se pokazali kao slabic.  Morate nesto lucno i sami da uradite, a ne preko poznanika i prijatelja.

 

DEVICA

Vreme je da se radujete jednoj  skorpiji, a ona vas je vec primetila. Kod vas se radi o obostranim osecanjima ali ste oboje ponositi. Dokle mislite da cekate da prvi korak ucini ono drugo? Mozda dok vam je neko ne uzme ispred nosa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2