Do kraja februara- Blizanci i Rak se tesko mire sa bolnom istinom!

22. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Do kraja meseca morate ucvrstiti svoja osecanja. Dobro se saberite sta zelite i da li je vasa veza ono sto hocete da traje. Ako treba, pokazite da ste  jako  zainteresovani, i da vas niko nece odvratiti da bas vi ucinite prvi korak.

 

SKORPIJA

Mnogo ste bucni i glasni, posebno kada je jedan  bik u pitanju.Vreme je da razmislite sta cete dalje i sta je ono sto vas vase srce  upozorava. Pokazite osecaj koji vas tera da dominirate nad njime. Zasto pokusavate da ga ubedite da ste bolji od njega?

 

STRELAC

Niste voljni da se okrecete  ka jednoj ribi, a ona vas stalno proganja. Zasto ne razmislite sto to cini i sta je ono sto vas ne privuce ka njoj. Vreme je da se izjasnite sto se vas tice, pa ucinite to do kraja meseca.

 

JARAC

Naivno  verujete u osecanja jedne slatkorecive vodolije. Vreme je da sasalusate sve sto vam zeli reci. Mozda zeli dublju vezu sa vama, a ne zeli da bude direktna. Konacno je red da vi pokazete da zelite da je saslusate i da vi odlucite sta dalje.

 

VODOLIJA

Stalno ste za petama jednom jarcu jer vam se svidja. On kao da se pravi slep kod ociju, pa i ne primecuje. Vreme je da se  okrenete svesno i budete bar vi direktni, ako on nije.Saslusajte sta vam ima za reci, pa tek tada odlucite.

 

RIBE

Niste svesni ko vas voli i ko vam zeli sve najbolje. Zato morate malo da zastanete i dobro razmislite o osobama iz vase  blizine. Neko vas voli potajno i potajno vam se i nada.Otkricete vrlo rado ko je, a necete se bas mnogo truditi.U pitanju jedan strelac!

Stranice: 1 2