Poslednji petak u mesecu bice jednom zodijaku najsrecniji dan u zivotu!

Poslednji petak u mesecu bice jednom zodijaku najsrecniji dan u zivotu!

23. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Osecaj vas vodi ka jednom biku i vreme je da se njemu i priblizite. Probajte da se  radujete danima koji ce slediti, ali ovom posebno. Ovaj ce dan biti pocetak neceg jako lepoga i vreme je da budete srecni.

 

BIK

Zasto se povlacite u sebi bas sada kad morate biti svesni cinjenica. Bolje je ad ih sagledate u celini i vidite sta da cinite. Moracete da saberete svoje emocoje i da se resite sta cete dalje. Vase danas zavisi od vas.

 

BLIZANCI

Konacno cete biti  odredjeni sto se tice jedne situacije.A sto se tice osobe vezane za situaciju, bicete rezervisani. Pokazite sta biste zeleli i hteli i krenite  za svojim ciljem.Mozda imate sansu da danas i postignete nesto konkretno.

 

RAK

Ni danas vas nece hteti sreca i vreme je da budete  uzdrzani. Sakrijte svoja osecanja i nemojte odmah pokazati  silno razocarenje. Neko vrlo zao stalno vas prati i posmatra i jedva ceka da vas vidi tuzne. Makar i lagali sebe,odglumite da vam je dobro.

 

LAV

Znate samo da  vas  neko ceka i da se nada vasim koracima. Sta je ono sto biste vi trebali da  pokazete i kako da vi reagujete? Vreme je da budete  strpljivi kako ne biste ucinili pogresan korak. Budite oprezni!

 

DEVICA

Vreme ide i odnosi dane , pa ce i ovaj pred vama. Ne dozvolite da i ovaj dan kao i drugi, ode u nepovrat. Ucinite da bude sto lepsi i da ga se imate secati po cemu. Poslusajte srce, ucinite nesto sto ste davno hteli!

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2