Poslednji petak u mesecu bice jednom zodijaku najsrecniji dan u zivotu!

Poslednji petak u mesecu bice jednom zodijaku najsrecniji dan u zivotu!

23. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Srce vas vodi napred u bolje planove i sigurnije korake. Vreme je da se i vama vrati samopouzdanje.Od vas se ceka da budete odlucni i da znate sta vamje ciniti. Jedna osoba ce vas zacikavati,kao da zeli dvoboj sa vama. Zasto?

 

SKORPIJA

Radujte se jer ce ovajposlednjipetak u mesecu, biti vas srecan dan.  Imate sansu da postanete najsrecniji zodijak na emotivnom polju.Neko ce vam izjaviti  ljubav i svoja tanana osecanja. A bice da  slede bas od onog u koga ste zaljubljeni tajno i odavno.

 

STRELAC

Niste svesni da cete se morati opredeliti,  i da ce vas  neko terati na izbor.  Zato pazite na sta ce vas izbor da padne. Neko vas pozuruje i zeli da se okrene od vas  tako brzinski, da vas baca u dilemu sta da cinite.

 

JARAC

Niste svesni osecanja koja vas vode  ka jednoj sobi. Tek cete ih procitati u situaciji koja nece biti ni lepa, ni laka. Svidjate joj se, ali ne znate  nista o njoj, a to vas plasi.Dok ona zeli  udjete u vezu odmah, vi  zelite da se prvo upoznate.

 

VODOLIJA

Neko vas voli  i pokazite mu danas da i vi volite njega. Radi se o jednom jarcu koji vas voli odavno, dok se vi snebivate i niste sigurni.Cesto mislite da je sve samo navika, pa onda shvatite da je mozda i ogromna ljubav. Danas morate znati i izjasniti se.

 

RIBE

Do kraja meseca vam niko nece zamerati na vasim osecanjima.Samo danas ce vam partner da pravi zamerku sto ste jos nesigurni sta dalje. Vreme je da razmislite o statusu svoje veze i znate sta cinite. Danas je dan da odredite u kome ce pravcu vasa ljubav ici dalje.

 

Stranice: 1 2