Evo kome ce ova SREDA biti ZANIMLJIVA i veoma LEPA: Nekome su CUDA moguca!

Evo kome ce ova SREDA biti ZANIMLJIVA i veoma LEPA: Nekome su CUDA moguca!

28. veljače 2023. 0 By Lala

OVAN

Nemate odedjene planove, ali ce  vam dan biti zanimljiv. Nece se desavati nesto znacajnije ali ce vam dan svakako da bude posebno  lep.Jedna osoba ce celoga dana da drzi vasu paznju  i bicete odlicno raspolozeni.

 

BIK

Ne znate sta vas  nosi  i vreme je da razmislite  sta biste   uzeli za prioritet. Nikako da se dozovete sebi i pocnete razmisljati i duplo zrelije. Vreme je da budete jaki i da konacno donesete  neke vazne zivotne korake.

 

BLIZANCI

Nemate posebne zelje, jer vam se retko desavaju neke bas lepe stvari. Ipak cete danas da se ostvarite  u necemu a da se niste nadali.  Zblizicete se sa osobom do koje vam je stalo, a koja vas je izbegavala. Za vas ce  tom slucaju cuda biti moguca.

 

RAK

Nikako da savladate  sami sebe i konacno sebe stavite na prvo mesto.Zasto vec jednom sebe ne stavite na prvo mesto.Uvek cinite sve za druge, pa dok svima ugodite, za sebe nemate vremena.Danas je dan da istaknete sebe u prvi plan.

 

LAV

Ceka vas lepi zanimljiv dan, koji  ce uglavnom biti ispunjen. Mada se nista posebno nece desavati, vazno je da cete biti lepo raspolozeni. Na okupu sa svojim drustvom, vi cete se radovati  kao da vam je bas sve potaman.

 

DEVICA

Nemojte preci granicu koju ne biste smeli nikako preci. Imacete neke sitne trzavice koje ce za vas biti problematicne. Pazite kako reagujete i sta izgovarate. Neke reci  biste mogli da izgovorite, a jasno da  to ne smete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2