Sledi VREME CUDA ,ali moramo da kazemo da ce jedan zodijak morati da se zapita sta je ono sto zeli!

Sledi VREME CUDA ,ali moramo da kazemo da ce jedan zodijak morati da se zapita sta je ono sto zeli!

28. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA:

Naredne dane cete provoditi radno i vreme je za nove korake. Osecate kao da ste na raskrsnici a ne znate kuda cete  poci. Kako god razmisljate, vreme je da se posvetite odlucnim koracima. Dalji dani i dogadjaji, zavise od vasih odluka i poteza.

 

SKORPIJA:

Naredni dani nose nove obaveze i vreme je da im se posvetite.  Vreme je da se uozbiljite i krenete u nove radne pobede.Bili ste se malo opustili, ali dani pred vama zahtevaju i nove korake. Nemojte da zapostavite ni emotivno polje.

 

STRELAC:

Vasa je sreca da ste svesni nekih situacija koje mogu sve zakomplikovati. Vasa ljubav je dosta komplikovana, pa dodatni problemi bi samo pogorsali sve. Okrenite se ka nekim resenjima i pokazite  da ste spremni da ispravljate krive drine.

 

JARAC:

Od vaseg poteza koji zelite uciniti , zavisice vasa daljna sreca.  Mada idete za radnim obavezama, ne smete ni zapostaviti svoga partnera. Budite neko ko ce jednaku paznju pokazivati   i svemu i svima. Odvojicete obaveze na jednu,  a emocije na drugu stranu.

 

VODOLIJA:

Za vas  sledi vreme cuda, jer stize prolece koje vam donosi novu ljubav. Sve ce vam krenuti neocekivano lepo i vreme je da se radujete kao nikada. Odjednom ce u vasem zivotu i ljubav i sreca da budu drugarice i vase druzbenice.Radujte se cudima, jer ovo se odavno nije desilo.

 

RIBE:

Nemate volju da se radujete i vreme je da pokazete da vam je dosta svega. Vise ni jedan jedini dan necete trpeti ono sto vas   je nateralo da budete tuzni. Dani koji slede donece vam spoznaju da je zivot prolazan i da  morate da grabite za srecu.

Stranice: 1 2