Saznajte  koji zodijak ce moci da kaze da je doslo do lude energije, i velikih promena u njihovim zivotima!

Saznajte koji zodijak ce moci da kaze da je doslo do lude energije, i velikih promena u njihovim zivotima!

3. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA:

Na stranu vasu volju, od vase mogucnosti da izadjete na kraj sa jednim naumom. Vreme je da iznesete svoj plan i da pocnete  sa realizacijom. Uverite partnera da ste  spremni i sigurni da popravite svoj zivot.  Pokazite da necete odustati po cenu svega.

 

STRELAC:

Obuzece vas  ogromna volja i elan, pa cete se cuditi toj ludoj i pozitivnoj energiji. Zato cete ciniti sve da vase promene idu na bolje, kako biste pospesili svoj zivot. Vreme je da se srede vase emotivno polje, odnos sa partnerom i vase zaostale obaveze.

 

JARAC:

Ne dozvolite da vas partner potceni, nego gledajte  da se pokazete kao njemu dorasli. Nemojte da imate nizi kompleks vrednosti, koji ce d vas grize. Partneru pokazite da  ste u ravnim linijama inteligencije i svega drugoga.Nikada vise se ne dajte poniziti, od gorih od sebe!

 

VODOLIJA:

More obaveza vas ceka i vreme ce biti da pokazete koliko ste marljivi.Nema sale, niti zaostajanja na radnim poljima, bas kao ni zapostavljanje partnera. Vas emotivna veza mora da radi kao sat, da se gradi na poverenju i toleranciji.I partner mora to da uslisi.

 

RIBE:

Vreme je da se povucete i da kazete zbogom svojim  neuspelim vezama.Sada je vreme da se  radujete novim  stvarima i jednom poznastvu. Onaj koji vas  voli, tek ce vam to i pokazati. Do sada ste dugo trpeli, i vreme je  se osamostalite i krenete napred.Tek cete se zaljubiti u nekoga  ko i vas voli tajno.

Stranice: 1 2