Jedan znak  ce moci reci da je postigao sve sto je zeleo:Naredni dani ce mu biti jako talicni!

Jedan znak ce moci reci da je postigao sve sto je zeleo:Naredni dani ce mu biti jako talicni!

6. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Naredni dani nece biti jako ohrabrujuci za vas. Ipak cete se morati boriti da ne osetite njihovu tezinu. Budite spremni za neke ne bas lake trenutke.Pokazite da cete ih prebroditi, kao i do sada.Ostanite i jaki i stabilni.

 

BIK

Imate  pred sobom velike odluke koje ce probuditi vasu savest. Vreme je da se dobro presaberete i koliko ste pogresili i gde. Vase misli  vas vode i vreme je da se pocnete sabirati da morate da se uozbiljite.

 

BLIZANCI

Ne dotice vas se  sta se zbiva oko vas, ali cete morati.Uskoro cete se okrenuti ka partneru jer se i on premislja.Vasa prica je bila dobra ali se u poslednje vreme pocela da kvari. Gde ste to pogresili, da  vam se veza ljulja?

 

RAK

Ne znate sta vam se zbiva ali cete morati  da dobro osmotrite. Ono  sto se zbiva oko vas moracete da  uzmete ozbiljno. Nista  nemojte da prepustite slucaju,  jer biste mogli da  budete na gubitku. Uzmite sve sto vam zivot pruza.

 

LAV

Naredni dani ce vam biti jako talicni, a vi cete znati da ste postigli sto ste zeleli. Bice ovo dani  koji ce vas vratiti  u lepse  periode vaseg zivota. Radujte se sto ce vase zelje konacno biti zadovoljene.  Dugo ste patili i bili sami, pa je vreme da se i osetite  srecno.

 

DEVICA

Imate obaveze koje cete  morati da otaljavate. Vec ste ih nakupili mogo  i cekaju vas nagomilane. Sada cete morati da zapljunete u dlanove, pa gledajte kako cete. Mozda bi vam bilo pametno da potrazite pomoc kolege.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2