Jedan znak  ce moci reci da je postigao sve sto je zeleo:Naredni dani ce mu biti jako talicni!

Jedan znak ce moci reci da je postigao sve sto je zeleo:Naredni dani ce mu biti jako talicni!

6. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Cekaju vas radni dani koji ce vam traziti  mnogo rada i odricanja.Moracete da se pokazete  kao radna i sposobna osoba, ali takodje i osoba od poverenja.Vreme je da briljirate  pred onima  koji su vas osporavali.

 

SKORPIJA

Zasto se ponasate kao da ste jedna i jedina osoba na svetu? Dok mislite da ste neodoljivi, i pred vas ce stati jedna osoba, isto neodoljiva. Mozda cete se poceti  takmiciti ko ce kome prvi poci u susret, i ko ce  prvi da popusti.

 

STRELAC

Ne znate ko vas voli, ali cete shvatiti  da  se jedna osoba ponasa slicno.Vreme je da ste spremni da se pouzdate u ljubav one koja ce vam je i pokazati.Budite opusteni  i cekajte da vam se ona koju posmatrate, dodvori i pridje punoga srca.

 

JARAC

Niste svesni osecanja koja vam se skrivaju u srcu. Vreme je da se okrenete boljim desavanjima, i da jasno  otkrijete  da se zaljubljujete. Jedna osoba vas  obozava, samo sto to jos niste videli.Niste se osetili spremnim  da saslusate sta vam ima reci.

 

VODOLIJA

Nije  vam do zivota, a neki vas uzimaju na zub. Pitate se sta to cini i sa kojim pravom sebi daju slobodu? Pokazite da ste odlucni i da se vase odluke nece menjati. Nesto morate da ucinite, a tesko vam je da odbrusite svima.

 

RIBE

Neki vas vole  a vi cete se  dvoumiti da li da im dozvolite.Niste dovoljno jaki da izadjete  na kraj sa svojim srcem. I vi ste se zaljubili i vreme  je  da pocnete da  razmisljate u smeru osecanja. Zasto se plasite da vam nece biti uzvraceno?

Stranice: 1 2