Sreda pred nama ce jednom znaku doneti LUDI EMOTIVNI SUSRET koji menja sve!

Sreda pred nama ce jednom znaku doneti LUDI EMOTIVNI SUSRET koji menja sve!

7. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Nosi vas zelja da se vodite srcem, pa makar i pogresili. U pitanju je jedna nezna ljubav koja vam ne da mira. Resili ste bas danas da pustite srcu na volju i da je pokazete onoj kojoj i pripada.  Bice iznenadjena.

 

SKORPIJA

Mozda ce vs srce odati, mada se trudite da sakrijete. Ono sto vam je u srcu, ostalo je prazno i kao da se sve menja. Voleli ste srcem i cinili sve od srca,ne zaleci za onim sto dajete. Nije vam se ni vratilo, niti bilo cime uzvratilo.I tuga vas osvaja.

 

STRELAC

Hteli ste samo najbolje, ali vas nije htela sreca. Mozda je sada vreme da vam se uzvrati, bar od neke druge osobe. Ona koju je vase srce htelo, nije htela vas. Mozda su sada prave  prilike da se okrenete u boljem smeru, onoj koja bi vas htela.

 

JARAC

Vama je  vreme da se saberete i da se ne igrate vatrom. Ono sto ste bili planirali, sada cete morati da odustanete. Mozda ce to biti manje bolno nego da se upustate u nesto sto znate da je nemoguce.

 

VODOLIJA

Vasa  ljubav je i vasa sansa da poboljsate svoj zivot.  Ako vas prihvati  onaj kojeg zelite vi, smatracete se srecnim. Tako cete poceti da upravljate svojim zivotom koji bi morao da bude bogatiji za partnera kojeg bira vase srce.

 

RIBE

Bice ovo jos jedan tezak radni dan. Za vas uobicajeni, ali ce se razlikovati po necemu.Susret sa spoljnim saradnikom ce vas baciti u dilemu u kakvoj jos niste bili. Bicete radoznali, ali ne i ravnodusni. Osvojice vas  na prvi pogled.

Stranice: 1 2