Ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka, znajte da vam slede TRI CAROBNE SEDMICE, dani SRECE i LJUBAVI!

Ako ste rodjeni u ovim znacima zodijaka, znajte da vam slede TRI CAROBNE SEDMICE, dani SRECE i LJUBAVI!

9. ožujka 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika sreca na svim poljima njihovoh zivota. Vrijeme je za  veliku novcanu ali i veliku ljubavnu srecu. Pred  njima je period u kojem ce im sve polaziti za rukom.

BLIZANCI

Ne moze se reci da je vama velika sreca u zadnje vrijeme bila naklonjena, ali vi ste neko ko se za svoju srecu uvijek bori.Lako vam nije jer problemi vas prate na svim poljima vaseg zivota. Ipak vi nadu ne gubite da ce vam krenuti na bolje jer uvijek ste imali veliku vjeru u sebe.

Vjerujete da poslije kise mora doci sunce, i vi zaista cinite mnogo kako bi sreca pokucala na vasa vrata. Uporni ste i ne odustajete ali sudbina ce vas u narednom periodu itekako nagraditi. Pred vama je period u kojem cete imati mnogo srece, na poslovnom ali i na polju ljubavi. Pred vama je ostvarenje najvecih zelja jer sreca ce biti vasa vjerna pratilja. Desavanja koja su pred vama samo vam dobro donose.

 

LAV

Period koji je pred vama donosi poslovnu srecu koja ce vam stici u pravi cas. Predivne promjene su pred vama koje ce vam omoguciti da u naredne tri sedmice ostvarite mnogo vise nego sto ste to i sami zeljeli. Vas ce sreca pratiti u stopu jer sudbina vam daje sve sto ste zeljeli.

Na polju ljubavi vi cete sa voljenom osobom uspjeti da ostvarite jedan veliki san, to ce vam mozda vise znaciti nego svi novci ovog svijeta. Ali ni novcana sreca vas nece zaobici jer pred vama je jedan veci novcani dobitak koji ce vam mnogo pomoci. Kolo srece se okrece u vasu korist u periodu koji je pred vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2