Prolece ce ovim znacima doneti samo lose:Cekaju ih teske sedmice!

Prolece ce ovim znacima doneti samo lose:Cekaju ih teske sedmice!

9. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Dolazak proleca vas redovno seti na neka prohujala. Svakako da vam ulije nove nade u nove ljubavi i lepsa desavanja. Posto ste odgovorni i vredni, vi cete svoje obaveze izvrsavati  najbolje sto umete.

 

BIK

Presaberite se i pogledajte iza sebe sta ste propustili. Vreme je da pogledate i sta je pred vama i kakve  vam se mogucnosti nude. Zato budite spremi da sami sebi krcite staze ovog proleca.  Do sada je bilo lose, ali ne znaci da ce biti i dalje.

 

BLIZANCI

Konacno ste od onih koji se raduju  boljim danima i lepsim  mogucnostima.Vase mogucnosti ce biti lose, ali i vasi dani ce biti teski.Pokazite da ste borac da savladate sve i da sebi obezbedite lepe prolecne dane.

 

RAK

I za vas dosta lose i nestabilno stanje. Sami ste krivi sto pustate da vas neko muci i da se vracate u proslost. Pokazite da cete uciniti bas sve da ovobude za vas bolje prolece od svih ostalih. Vi to mozete!

 

LAV

Misli vas vuku ka boljim stvarima i lepsim koracima.Zato je vreme da sebi ne zagorcavate misleci o proslim vezama. Jedna nova na pomolu bi morala da bude veza koja ce oznaciti vas san. Bas onaj o kojem cete sanjariti ovog proleca.

 

DEVICA

Nista vam nece pokvariti vase utiske i zato ne dajte nikome da vas koci. Ono sto hocete pokazite na najbolji nacin.Ako je i jedan ovan uticao na vas, sada cete ga ignorisati. Zelite nesto po svome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2