Prolece ce ovim znacima doneti samo lose:Cekaju ih teske sedmice!

Prolece ce ovim znacima doneti samo lose:Cekaju ih teske sedmice!

9. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Ako ste do sada i krili osecanja, pokazite  sta osecate.Ovog proleca ce vas neko procitati kao knjigu, i nema svrhe da  krijete.Otvoricete srce jednom raku i to ce verujte, biti obostrano. Znajte da vas  ceka nesto prelepo.

 

SKORPIJA

Jarac odavno ceka na vas, a vi se premisljate oko jedne vodolije. Pazite sta cinite jer mozete povrediti, ali i biti povredjeni vrlo lako.On vas nece cekati jos dugo, dok vodolija zeli samo avanturu. Ako hocete srecu, znajte da je u jednom jarcu.

 

STRELAC

Cim zene prolece, tako i vi odmah krecete u akciju. Za vas je ono prilika da  pokazete sta  vas ceka i da krenete u avanture.Budite oprezni da vam se jedna ne obije o gavu. Mislicete da je osvojite kao trofej, a zaljubicete se.

 

JARAC

Niko vas nece radovati kao sunce i prolecni vesnici. A u tu prolecnu sliku cete uvrstiti i jedan  nezni lik. Bice to vasa nova ljubav koju ce vam doneti prolece koje obozavate.Konacno i vama  bolji dani da osvanu i da svicu i dalje.

 

VODOLIJA

Radost ce za vas da bude  pravo iznenadjenje. Vreme je da losi dani ostanu za vama i da se konacno  i vama smesi sreca. Prolece vam donosi niz iznenadjenja i prednosti.Vi se samo prepustite lepim danima da vas nose i uzivajte i radite.

 

RIBE

Ako niste uzivali tokom zime,vreme je da pocnete sada. Prolecni dani ce vam biti i lepi i ispunjeni. Samo se prepustite danimada vas nose, i radite kaoi do sada.  Ako budete radili, i imacete,ali cete uzivatii u drugim stvarima.Pred vama druzenje, izlasci i provod.

Stranice: 1 2