Evo sta vas ceka na polju LJUBAVI u NAREDNIH SEDAM DANA-Za svaki znak zodijaka!

Evo sta vas ceka na polju LJUBAVI u NAREDNIH SEDAM DANA-Za svaki znak zodijaka!

10. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Gledate za jednom osobom noseci neku tugu u srcu.Nikako da vam krene na polju ljubavi pa ste tuzni i usamljeni.Mozda vam sledi osecaj  koji ce ohrabriti vase srce. Vreme je da vam srce zaigra  zbog jedne osobe.

 

BIK

Vasa ljubav i vase emotivno polje odavno vec kao mrtvo more. Imali ste ljubav  svog zivota koja je na vasem srcu ostavila traga. Donela je i razocarenje u vas zivot, pa je sada krajnje vreme za zaborav. Vreme je da krenete dalje.

 

BLIZANCI

Naredni dani ce biti jako sarenoliki  sto se tice vaseg ljubavnog polja.Od vas se ceka da pokazete smer u kojem zelite da se odvija nova emotivna veza.Cuvajte se avanture jer ste zaljubljive prirode. Lako se mozete  razocarati.

 

RAK

Vec ste odlucili da svoje srce vodite napred.Zato cete slediti sve korake jedne osobe koja vas zanima.Ne zelite da joj se odmah udvarate, kako ne bi mislila da ste dosadan i nametljiv partner.Zelite da joj saljete poglede i da je prvo zainteresujete.

 

LAV

Necete dalje i necete drugu, no samo onu koja vas sada ignorise.Ona vam je slomila srce  i sada nije sigurna sta bi dalje. Vase misli vam vode osecanja  koja poticu iz vaseg srca. Nemojte oklevati, pridjite joj i zaigrajte na sve ili nista.

 

DEVICA

Da ste znali sta cinite, vec bi se davno zaustavili. Mislili ste da  cete uciniti sve najbolje, ali ste uradili da gore ne moze biti.Povredili ste onoga ko vas je voleo i zeleo samo za sebe. Sada je cas da se srede vase nedoumice  i da krenete od nule.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2