Evo sta vas ceka na polju LJUBAVI u NAREDNIH SEDAM DANA-Za svaki znak zodijaka!

Evo sta vas ceka na polju LJUBAVI u NAREDNIH SEDAM DANA-Za svaki znak zodijaka!

10. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Narednih dana vam nece biti mnogo bolje sto se tice emocija. Vreme je da se okrenete boljim stvarima bar sto se tice ljubavi.Morate znati koga zelite u srcu i ko ce vam biti u mislima. Odlucite se sto se tice pitanja emocija.

 

SKORPIJA

Niste spremni da se vodite novim  koracima jer ste postali oprezni.Jedna bivsa ljubav je u vama ostavila bolni trag i nije vam dala mogucnost izbora.Posle nje je sve drugacije i vreme je da pokazete snagu za novi korak i novu ljubav.

 

STRELAC

Pokusavate da stanete na noge i da se okrenete i boljim stvarima i novim koracima.Dosadasnji vam nisu doneli bog zna sta.Krajnje je vreme za nove korake i da vam se  oni pokazu kao nova sansa.

 

JARAC

Sve vase misli se ticu jedne osobe, i vreme je da budete upozoreni. Nemojte se zavaravati da ce da vam krene i da vas voli.Ona je avanturista i vas zeli samo za provod i drustvo. Dok  je ona vama sve, vi ste njoj nista, ili samo jos jedan trofej.

 

VODOLIJA

Pokazite da ste spremni da se okrenete svojim obavezama. Tu ste svoji i tu vam sve ide kako treba.Nemate sanse da se okrenete boljim koracima kada je ljubav u pitanju. Mnogo ste tvrdoglavi i zelite samo jednu osobu.Ona pak ide za nekim drugim.

 

RIBE

Sada kad vam obaveze i sve drugo ide od ruke, vreme je za ljubav. Konacno morate naci vremena da se neke stvari izvedu na cistac.Vreme je da budete  jasni i konkretni i ne krijete da nesto vec osecate prema jednoj devici. Otvorite joj svoje srce.

Stranice: 1 2