Izaberi MANDALU i otkrij TAJNU: Sta vam PORUCUJE NEBO po tibetanskom?

Izaberi MANDALU i otkrij TAJNU: Sta vam PORUCUJE NEBO po tibetanskom?

10. ožujka 2023. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ DVA:

Ovaj krug, centar svemira, porucuje vam: Mozete kako hocete, necete kako hocete!

Osobe koje su izabraleovu sliku su veliki i mocni ljudi. To su uglavnom poslovni ljudi, cije je opredjeljenje veliki biznis. Imate odresite ruke, sposobni ste i napredni u svemu. Vama pohvale za sve vase uspjehe. Nije tesko kada imate odakle da krenete. Bolje receno, kada imate sa cime, ili od cega da pcnete da stvarate. Da ostvarujete nesto po svojoj zelji. I da krojite po  svojoj kapi.

Problem je ako ne memate, pa vam se i to malo uskrati. Nije vazno dali greskom, ili cistom namjerom.

Imate puno, puno i trosite. Mocni krug ljudi je oko vas. Ponasate se kao da ste vi kompletan centar svijeta.

Morate se okrenuti i vidjeti da je mnogo nesretnih oko vas. A vas ne doticu obicni mali ljudi. Ni oni koji mozda rade za vas, cisto i posteno. Pitate li se kako bi vama bilo na njihovom mjestu. Kako biste zivjeli od male plate, i sa ponizenjima koja im upucujete. I jos gore, sto na njih gledate kao na nize od sebe.

Mnoga su carstva propala, pa ce mozda i vase. Budite covcjek sa osjecanjima, a ne robot sa ljudima, bez ljudske dobrote.

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ TRI:

Osobama koje su izabrale ovaj krug, univerzum porucuje: Trenutno ste na polju energije, iskoristite je u pozitivne svrhe!

Dakle, vama se govori da ste punih baterija. Fali vam samo neko da vas pokrene ili da vam da ideju. Vrlo je ostvarljivo,  sve sto pokusate. Imate uzi krug prijatelja, kojima mozete vjerovati. A ko je novac u pitanju, pozajmite.

Znamo da imate zamisao da krenete u biznis, neki licni, i porodicni. Bojali ste se, ali ovo je period kada mozete iskoristiti povoljnosti.

Okrenite se slobodno, i realizujte to sto hocete. Nije bitno hoce li vas bas svi podrzati. I bez podrske , vrijedi rizikovati. Bez rizika, nema ni rezultata. A vi svakako stojite u mijestu. T o sto imate nije vam dovoljno za solidan zivot. Zasto ne biste zivjeli daleko bolje, ako se pruza mogucnost?

Vama nebo porucuje da na polju takve energije kakvu imate, mozete biti neko.

Stranice: 1 2