Subota koja sledi  ce biti dan kada ce  ovaj znak dobiti OPROSTAJ za nesto sto ga JAKO BOLI!

Subota koja sledi ce biti dan kada ce ovaj znak dobiti OPROSTAJ za nesto sto ga JAKO BOLI!

10. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Nista vas nece spasiti da se osecate bolje, osim drustva.Zato nemojte da ga izbegavate. Pokazite da ste spremni da svoje probleme podelite sa njima, i da tako rasteretite svoje bice.Mozda nekog i upoznate.

 

BIK

Vas osecaj za realnost nema mere, a moracete ga pokazati.Odavno bezite da prihvatite neke cinjenice, ali nikako da ih svarite. Danas cete moci da kazete da ste voljni da se saberete. A cinjenicno stanje ce vas  razocarati.

 

BLIZANCI

Niste spremni da se suocite sa onim sto vas ceka. Vasi veliki troskovi sa sobom nose i velike probleme. Neki izdaci su vas totalno izbaciliiz koloseka.Vreme je da nadoknadite svojim  radom, a danas  da razmislite kako.

 

RAK

Razmisljate da jednom  lavu oprostite ono sto vas dugo  tisti. Naneo vam je bol koji vas je dugo drzao. Ni to sto cutite ne cini da vam bar malo bude lakse. Zato ste resili da danas probate da prevazidjete sve i krenete od nule.

 

LAV

Ovo ce biti dan kada cete dobiti oprostaj  od jednog  raka. Vreme je da se  zaboravi ono sto ste ucinili jednome raku.Mada ste ga mnogo povredili i rane jos jako bole, on ce vas osloboditi krivice.  Mozete li krenuti dalje?

 

DEVICA

Mozda ste krenuli da se pravdate, ali se necete moci opravdati.Ne bar ovog dana, jer bi trebalo mnogo dana da vratite necije poverenje. Vase su misli uporne da  drzite  opravdanje kaonepobitnu cinjenicu. Samo da li ce ga prihvatiti onaj kome se pravdate?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2