Desavanja do kraja meseca, nekome ce ostvariti  san o zeljenoj sreci!!

Desavanja do kraja meseca, nekome ce ostvariti san o zeljenoj sreci!!

10. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA:

Osecate da se spremaju neke oluje, pa vas cekaju  korenite promene. Vreme je da se dese ali one koje ce vas voditi od nule.Vreme je da na poslovnom planu malo popustite. A sto se tice emotivnog polja koje vam je  u rasulu, moracete da okrenete novi list.

 

SKORPIJA:

Vasa sreca je da da vec krece na bolje i mozete ocekivati novu ljubav. Davno je bilo i vreme da se  okrenete od proslosti. Sadasnjost vam nudi razlicite opcije, a na vama je da birate pazljivo. Pazite sta cinite i nemojte brzati, da ne ponovite gresku.

 

STRELAC:

Ne ocekujete da ce vam se naciresenje za vase probleme, ali resenje postoji. Necete ga naci ovih dana ali do kraja meseca sve ce se srediti. Vasi problemi ce tako biti daleko neznatni, a vasa volja veca. I od nje zavisi sve sta ce biti dalje!

 

JARAC:

Vreme je da se oraspolozite jer slede bolji dani. Losi dani i ruzna desavanja , uskoro ce postati vasa proslost. Poslovno cete napredovati i vreme je dase ostvarite u onome sto znate da radite.Cini se kao da slede vasih pet minuta.

 

VODOLIJA:

Ocekujete da vas svi slusaju , jer glumite  autoritet  ali necete dugo. Slede neka krupna desavanja da cete moci da budete mnogo manji.Sto ste leteli visoko, leteli ste, sada na scenu stupa neko drugi. Moracete da mu se dodvoravate.

 

RIBE:

Mnogo radite i vodite svoje brige ne zadiruci u tudje, ali cete se zainteresovati. Neko ce probuditi vase veliko interesovanje i vreme je da se  se postarate. Imate osecaj simpatije, a ne samo znatizelje pa cete se radovati da spojite sve u jedan osecaj.Zaljubicete se!

Stranice: 1 2