Subota koja sledi  ce biti dan kada ce  ovaj znak dobiti OPROSTAJ za nesto sto ga JAKO BOLI!

Subota koja sledi ce biti dan kada ce ovaj znak dobiti OPROSTAJ za nesto sto ga JAKO BOLI!

10. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Zaradili ste da  vas neko gleda sa nepoverenjem. Zasto ste to sebi ucinili,  i to samo zato sto ste nesigurni. Odali ste kontra utisak o sebi bas onoj kojoj je do vas stalo.Zasto ste to ucinili, i da li ste svesno ili nesvesno? Morate danas ispraviti gresku.

 

SKORPIJA

Skoro da ne marite sta se oko vas zbiva.Moralibiste touciniti stopre, i osvrnuti se malo oko sebe. Srescete jedne nepoznate, ali tople oci koje ce vam da  posalju otvorenu poruku. Necete ni vi ostati ravnodusni.

 

STRELAC

Ljubav vas vuce napred i vase srce oseca da mora da se odazove zovu.Ucinite bas sve da vas srce upozori da sledi ljubav. Bice da cete postati srecnik ovoga dana,zbog dolazece ljubavi u vasem srcu.  Danas sledi taj susret dva srca.

 

JARAC

Vas cilj je da samo sacuvate svoje srce od naleta tuge.Postali ste mnogo setni u zadnje vreme, jer su oko vas sve zaljubljeni. Ne tugujte, jer se nikad ne zna sta vam nosi dan, a sta noc. Ovaj ce vam doneti radost u srce,  i vi cete se zaljubiti.

 

VODOLIJA

Vreme je da se pomirite sa istinom. Cinjenicno stanje je lose,ali ne vredi se zaliti. Nemate ni kome, pa zato cinite da vam bude bolje. Moracete sami da popravite stvari u vasem zivotu. Krecete od danas!

 

RIBE

Postali ste uznemireni, a srce vam je preosetljivo.Ne znate sta je pravi razlog tome, ali cete danas otkriti ko je uzrok. Bice da je to jedan nezni rak koji se mota u vasoj blizini. Pojavio se niotkuda i sada zeli u vase srce. Vi se polako, ali zasigurno zaljubljujete jedno u drugo.

Stranice: 1 2