Rak pravi gresku sto vjeruje nekom ko ga je IZDAO, Vodolija je spremna na sve da VRATI BIVSU LJUBAV…

Rak pravi gresku sto vjeruje nekom ko ga je IZDAO, Vodolija je spremna na sve da VRATI BIVSU LJUBAV…

12. ožujka 2023. 0 By Maja

VAGA

Jedna osoba ima velika osjećanja prema vama. Ignorišete jer je ne želite da budete povrijeđeni, ali sa ovom osobom idete na sigurno jer vas ona sigurno neće iznevjeriti. Pružite joj priliku da vam se približi. Imate velike sumnje u njenu iskrenost, ali za  to zaista nemate potrebe.

 

ŠKORPIJA

Nastojite da ispunite očekivanaj nekih osoba, ali pri tome zaboravljate da je najbitinije dase vi osjećate dobro. Počeli ste da obraćate pažnju na svaki svoj korak, jer ne želite da razočarate osobe koje zaista nisu vrijedne vaše pažnje. Promijenili ste se mnogo, jer takvi postupci vama ne priliče.

 

STRIJELAC

Zaboravite malo na poslovne obaveze i priuštite sebi slobodno vrijeme koje ste zaslužili. Pod velikim ste pritiskom, ali ne zbog drugig već zbog sebe. Sami sebi stvarate nervozu koja vam nije potrebna. Posvetite više pažnje voljenoj osobi, jer njoj ste sad mnogo potrebni.

 

JARAC

Ne plašite se da ostvarite ono što se sebi zacrtali. Neke osobe vas pokušavaju sputati u vašim namjerama, ali vi ste dovoljno samouvjereni da sami odlučite šta je najbolje za vas. Vaša vjera u sebe  će vam biti od velike pomoći, jer vi uskoro ostvarujte veliku uspjeh.

 

VODOLIJA

Vaša ljubav zaista nema granice. Spremni ste na sve kako bi vratili bivšu ljubav i ništa vas ne može zaustaviti. Vama će to poći za rukom, ali ubrzo će te shvatiti da je to bila velika greška. Postaće vam jasno da ste uzalud trošili svoje vrijeme, jer vašbivši partner nema više ista osjećanja prema vama.

 

RIBA

Bez obzira što vam mnogi govore da su vaši ciljevi preveliki, vi ne odustajete. Imate svoj cilj i svoju zamisao kako treba da bude, i to će te svom snagom pokušati ostvariti. Veliki uspjeh je pred vama, jer vi vjerujete u sebe i svoj instikt koji vas nikada nije prevario.

Stranice: 1 2