OVAN SRECAN, Rak RASPOLOZEN, Vaga SVESNA toga KOLIKO VREDI…

OVAN SRECAN, Rak RASPOLOZEN, Vaga SVESNA toga KOLIKO VREDI…

13. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA:

Partner cini sve da vam pokvari svaki lep trenutak. Od vas  se ceka da pokazete snagu da nu to vise necete tolerisati. Konacno ste svesni koliko vredite i vise to necete dozvoliti. Vreme je da podignete glas, i okrenete list!

 

SKORPIJA:

Vasa  je ljubav kao slomljena grana, jer nikako da je ucvrstite. Zaljubili ste se na prvu  loptu i vreme vam nije bilo savbeznik. Umasto da vremenom bude vasa ljubav jaca, ona je vremenom postajala sve slabija.  Ovih dana cete doneti jednu odluku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC:

Imate osecaj da ste verni srcu, a da niste partneru.  Ono sto vam je u srcu, nikako da kazete i partneru.Da ne bi posumnjao u vase emocije, vreme je da ih pokazete. Verujte da zeljno ceka, i da morate uciniti sve!

 

JARAC:

Niste svesni sta vas ceka ni u sta se upustate. Vasa ce ljubav da traje  ali nece biti sve kako i ocekujete. Od vas se ceka da budete strpljivi i da se  prepustite svim dogadjajima.Vreme je da se trudite da budete verni u svakom danu.

 

VODOLIJA:

U ovim danima imate more obaveza a partner vas tera da se posvetite njemu. Stoji da ste ga zapostzavili sa jedne strane, ali  sa druge strane, obaveze zovu.Partner mora da shvati sta su priopreiteti i da zna da ih razdvoji.

 

RIBE:

Sada ste spremni za nove pocetke, i morate se snaci kako cete.  Od vas se ceka i ocekuje da pokazete  da zelite prici jednoj vagi. Mnogo vas je zainteresovala i vreme je da pokazete  da necete odustati od nje.

Stranice: 1 2