Do kraja sedmice, ovi znaci ce uzivati, zvezde ce biti na njihovoj strani kao nikada do sada!

Do kraja sedmice, ovi znaci ce uzivati, zvezde ce biti na njihovoj strani kao nikada do sada!

15. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN:

Necete se resiti lako na jedan  odredjen korak i to je ono sto je bitno.Vreme je za nove emocije i nove korake, a morate biti  odlucni.Vi cekate na nesto, i dok se to ne desi necete da cinite nista.Tek cete kasnije nastupati sa onim sto se od vas ocekuje.

 

BIK:

Od  vas se ceka  da pokazete svoj stav, a vi kao da ga nemate.Imate ga u nekoj meri, ali je vreme za izjasnjavanje.Moracete  da malo popustite i pokazete da ste voljni  da se okrenete   u dobrom smeru. Ako budete toliko zapeti, nece biti dobro.

 

BLIZANCI:

Vreme je da zvezde pokazu svoju solidarnost i da vam pomognu. Zapleli ste sve svoje situacije i stvari, i ne znate kako  da se  izvucete. Vreme je da vam pomognu  i da ostvare pomirenje sa voljenom. Ostalo neka bude  kako bude.

 

RAK:

Vas dan ce biti za uzivanje i pocev od sada, pa sa narednim danima. Dugo ste i tugovali i sada je vreme da budete srecni. Narednih dana sledi vase uzivanje i sve kako ste i mislili.Zato se radujte unapred, i planirajte kako cete provesti dane koji slede.

 

LAV:

Sledi vam susret koji ce vas izbaciti iz normale. Ne ocekujete da ce se odvijati tako lepo i povoljno po vas.Vreme je ad se sjedine dva srca, a zvezde ce pokazati sve povoljne okolnosti.Na vama je samo da  da pokazete zelite li vezu ili druzenje.

 

DEVICA:

Vreme je da se pomirite sa voljenom osobom koja je ljuta na vas. Pomirenje ce biti jako lepo, ali ne bi se desilo bez vas popustanja.Mozda ce biti najbolje  da vise ne otvarate temu svadje i da zaboravite sta je bilo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2