Do kraja sedmice, ovi znaci ce uzivati, zvezde ce biti na njihovoj strani kao nikada do sada!

Do kraja sedmice, ovi znaci ce uzivati, zvezde ce biti na njihovoj strani kao nikada do sada!

15. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA:

Vasa sreca ovisi o narednim koracima vaseg partnera.Sve je do njega i vi cete postupati u skladu sa njegovim planovima. Cinili ste mnogo, ali sada je vreme da se on izjasni. Vreme je da znate na cemu ste sa njim u ovoj vezi.

 

SKORPIJA:

Imate  odresene ruke i vreme je da pokazete ozbiljnost. Od vas se ceka da  donosite odluke koje ce odgovarati obomu. Ne samo vama, nego i vasem partneru. Mozda slede i neke neprijatne teme  ali cete ih zanemariti.

 

STRELAC:

Uporni ste i necete odustati sve dok  ne vidite da cete biti ignorisani. Znate sta zelite i koga zelite, pa se ne date zavarati. Cak ni vas suparnik vas nece obeshrabriti da odustanete.  Vreme je da se izborite  za voljenu osobu.

 

JARAC:

Pustate da vas ponizi neko, a ne znate  kako vas  to moze ohrabriti. Kada podignete glas i okrenete se na drugu stranu, mnogi ce biti iznenadjeni. Vreme je da se rese neke stvari , a sada cete se izdici iz pepela.

 

 VODOLIJA:

Od vas se  niko nece nadati onome sto cete uciniti. Mozda cete necim da iznenadite partnera, ali svoju okolinu cete prosto sokirati. Vase nade ce vas voditi do cilja, i sa takvom upornoscu, mozete se radovati uspehu.

 

RIBE:

Osecaj da ste puni srece zbog jedne osobe, nece vas napustati. Bice ovo savrseni dani za ljubav, i vreme je da se radujete unapred.Vi ste jako srecni, zbog onoga sto vam se zbiva u srcu. Ljubav je to, ljubav na koju niste racunali.

Stranice: 1 2