NAJSRECNIJI ZODIJAK:SUBOTA je, nekome sledi ostvarenje najvece zelje i prava ljubav!

NAJSRECNIJI ZODIJAK:SUBOTA je, nekome sledi ostvarenje najvece zelje i prava ljubav!

17. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Moracete se resiti na jednu odluku koja vas nosi i koja ce vas  malo i plasiti.Kao da ste stavljeni pred izbor, a ne znate sta zelite. Nesto ipak morate uciniti, jer ako sami ne odlucite, odlucice neko na vasu stetu.Jedna riba ceka vas potez!

 

SKORPIJA

Nervozni ste i oko sebe sirite nervozu. Vasa negativna energija se siri na vasu okolinu, a to nikome nije milo. Vreme je za prece stvari i veselije misli. Od vas se ceka da pokazete drugacije, i da budete razumniji u svemu.

 

STRELAC

Zaljubili ste se bas u onu osobu, koju ste dugo ignorisali.Dok ste isli za drugima, ona je isla za vama, nadajuci ste da cete joj ukazati paznju. Priredjivali ste joj emotivne traume, i sada to morate da promenite. Danas imate sansu da vidite da li vas i dalje zeli!

 

JARAC

Vreme je da i vi jednom budete najsrecniji zodijak, pa cete biti bas ovoga dana. Mada je vasa ljubav ogromna ali tiha, neko ce je proceniti kao beskonacnu. Zato cete je danas pokazati osobi koju volite, a ona ce vam uzvratiti tako sto ce zatraziti vasu ruku!

 

VODOLIJA

Zavisni ste od mnogih osoba, od svake u necemu! Ipak se ponasate kao da vam je sve potaman i kao da vam se moze. Ne budite tako tvrdoglavi, nego se spustite na zemlju.Nikad  ne znate kada vam te osobe i zasto, mogu zatrebati!

 

RIBE

Vreme je da se srede i vase zelje i vasi planovi, i da idete za njima. Vreme je da se okrenete  u pravom smeru i tamo gde vase srce  hoce. Ispratite plan srca, da imate u blizini jednu vagu.  Probajte je sarmirati, kako bi vam se nasla u vidokrugu.

Stranice: 1 2