LJUBAVNI HOROSKOP za 19.mart:Vreme je za VELIKU SRECU i za PRAVU LJUBAV!

LJUBAVNI HOROSKOP za 19.mart:Vreme je za VELIKU SRECU i za PRAVU LJUBAV!

18. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Pred vama je dan koji ce vam donijeti veliku srecu jer vama ce sve da krene samo na bolje. Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose. Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

 

BIK

Manje nesuglasice su pred vama koje cete nastojati rijesiti, ali sve to ce vam jako tesko pasti. Desavanja koja su pred vama  donose vam veliku igru sa vasim emocijama.

 

BLIZANCI

Velika ljubavna sreca je pred vama koja ce vam donijeti samo veliku srecu. Sve ce da vam krene samo na bolje jer pred vama  su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Sve ce da vam krene na bolje jer pred vama je sreca sa voljenom osobom.

 

RAK

U danu koji je pred vama vas ocekuju harmonicni trenuci sa voljenom osobom. Poslije manjih problema napokon cete samo za veliku srecu znati. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti srecu kao nikad do sada. Sve ce da vam krene na bolje.

 

LAV

Pred vama je dan koji ce vam samo veliku tugu donijeti.Pokusavali ste  da poslije raskida sa voljenom osobom ponovovo sve dodje na svoje.Ali vas partner se ne mijenja pa cak ni zarad ljubavi. Pred vama je jos jedan raskid koji ce vam slomiti srce.

 

DJEVICA

Ocekuju vas promjene koje ce vam samo dobro donijeti. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo jer pred vama je sreca koja ce vam znaciti sve. Sve ce da vam krene samo na bolje jer pred vama su desavanja koja vam samo srecu donose.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2