NAJSRECNIJI ZODIJAK za 19.mart:Evo kome SLEDI PRAVA LJUBAV!

NAJSRECNIJI ZODIJAK za 19.mart:Evo kome SLEDI PRAVA LJUBAV!

18. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Konacno da ispratite i ovu sedmicu i da se radujete sto je tako.Nadate se  da ce vas  ovaj docekati daleko lepsi. Ako nista drugo, trudicete se da cinite sve da bi vam bilo mnogo bolje.Zato se angazujte na sopstvenom planu.

 

BIK

Sve zavisi od vasih koraka a vi ste tako lezerni i ne trudite se. Ponasate se kao da je oko vas sve mrtvo more i da  za vas nema nista lepo. Danas cete shvatiti da se za srecu morate boriti. Ucinite nesto za sebe.

 

BLIZANCI

Vasa ce ljubav da vas i muci i kinji,ali i raduje. Jedna ce vam osoba postati  vrlo draga i istovremeno omrazena. Kad kazete da je mrzite, to ce biti kao da kazwete da je volite. Sve do danas cete bezati od te ljubavi, ali cete je oboje priznati.

 

RAK

Suvise ste ponosni i vreme je da se zna da ce vas vas ponos i kostati. Vrlo lako ce vas voditi  vas stav ka losem resenju. U jednom cete momentu morati da  zgazite svoj ponos. Shvaticete da zelite svoju vezu da sacuvate, bez obzira na sve.

 

LAV

Makar vas i ogovarali, vi se radujete sto je kraj meseca. Prethodni dani vam nisu doneli nista lepoga.Zato cete uciniti sve da sto pre  zaboravite prethodne dane.Vreme je da se pocnete okretati  napred.

 

DEVICA

Idete napred  i trudite se da resite nesto  sto je jako tesko resivo za vas. Od vasih koraka ce zavisiti  opstanak veze. Vi je odavno zelite da zaokruzite i da se resite losih stvari ako ih vec ne mozete da popravite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2