ZVEZDE su ove sedmice BLAGONAKLONE i cekaju vas SAVRSENE LJUBAVNE  VESTI i TRENUCI  za RADOST!

ZVEZDE su ove sedmice BLAGONAKLONE i cekaju vas SAVRSENE LJUBAVNE VESTI i TRENUCI za RADOST!

27. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA:

Vagate vi svoje osecaje, ali ono sto sledi bice  preveliko. Od vas se ocekuje da podjete sa jednom osobom i da vas ona ispuni srecom. Vas osecaj vas prati  kao ljubav koja vam sledi i koja ce se roditi iz vasih osecanja prema jednoj ribi.

 

SKORPIJA:

Imate vreme  da se skoncentrisete i da pokazete  da ste spremni  na promene.Od vas se ocekuje da budete verni sebi i korenitim promenama u zivotu. Vasa je  zelja da se radujete i da  cinite sve sebi u korist.  Nekome ste zapeli za oko!

 

STRELAC:

Ako do sada nisu, sada ce vam zvezde biti blagonaklone. Cekaju vas  savrsene ljubavne vesto od jedne osobe. Vreme je za srecu, i od vas se ocekuje  da budete  zaista srecni. Vasa sreca ce vas  vinuti u visine.

 

JARAC:

Imate osecaj da slede dani u kojima cete biti u dilemi.Radujte se da cete moci  da resite ono sto vas muci. Pred vama je  i  ono  sto ce vas poneti boljim desavanjima. A vasa dilema ce vam dati  jednu dozu zrelosti.

 

VODOLIJA:

Idete u smeru  koji vas vodi boljitku, a da ce vas  to ipak izbaciti iz normale. Vasa je sreca na oputru ka vama, jer cete uciniti sve  za nju.Vasa sreca je  ono sto tacno znate sta hocete. I zato cete se radovati onome sto sledi.

 

RIBE:

Uporno odbijate da se  pomirite sa necim , ali cete morati. Vas partner vas   zeli da se odlucite za njega i da postujete neke  stavove.  Ne mozete da se radujete ako cete raditi nesto pod prisilom. Zelite da postujete svoje stavove, ali  i partner da postuje vase stavove.

Stranice: 1 2