Izaberi zivotinju  i otkrices skriveno osecanje koje ces morati pokazati NA PUTU DO SRECE!

Izaberi zivotinju i otkrices skriveno osecanje koje ces morati pokazati NA PUTU DO SRECE!

29. ožujka 2023. 0 By Lala

Zivotinje na slici, od jedan do tri, pod rednim brojevima, svakako su simbol obozvanja koje ce vas voditi vasim skrivenim osecanjima. Verujte da svaka ima svoje simbolicno znacenje  i da ce vas izbor da otkrije ono sto ne znate, na putu do vase srece.

Bolje receno, vas izbor ce pokazati da ste  spremni da se okrenete na  drugu stranu, onu koja ce vas  uputiti na suprotno od onog cemu se nadate.Morate biti mudri i pokazati sta  zelite, koji cilj imate i sta su vasi prioriteti…

AKO STE IZABRALI ZIVOTINJU BROJ  1

Vi koji ste izabrali  sliku zivotinje pod rednim brojem jedan, izabrali ste  sliku psa, a on vec svi znamo sta predstavlja u zivotu svakoga coveka.To je svakako simbol vernosti, i prijateljstva, ali osecaj koji morate pokazati na putu svoje srece, nije samo vernost.

Morate pokazati stopostotnu odanostp artneru u svakoj situaciji, i u svakom momentu.

Da bi vasa ljubav uspela , da bi bila verna vasa slika idealnog partnera i vas, morate biti odani po svemu. Morate biti odani u osecanjima, mislima, planovima i svim koracima.

Morate biti toliko odani u smislu podrske svojoj voljenoj osobi.

Vasa podrska mora biti ogromna, jer to je ono sto do sada niste pokazivali. Uvek ste ocekivali srecu, a ne znajuci sta skripi, i zbog cega ona nije kompletna.

Sada znajte da morate naci nacin da partneru budete desna ruka, i tako ce sve da vam krene. To je vase skriveno osecanje na putu do kompletne srece.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2