Ovo ce biti vikend kada ce jedna duga veza doziveti svoj kraj, a jedan znak  ce biti razocaran i prevaren!

Ovo ce biti vikend kada ce jedna duga veza doziveti svoj kraj, a jedan znak ce biti razocaran i prevaren!

30. ožujka 2023. 0 By Maja

Ovog vikenda jedan zodijak ce morati da se pomiri sa velikom tugom. Osoba koju voli najvise ce mu nanijeti najvecu bol i slomljeno srce.

OVAN

Ljubavna sreca ce vam biti naklonjena tokom viekenda koji je pred nama jer vi cete sa voljenom osobom uspjeti da ostvarite mnogo toga. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer vama je ljubavna sreca itekako naklonjena.

 

BIK

Desavanja koja su pred vama donose vam promjene koje ce vam jako tesko pasti. Poslije duge veze dolazi do raskida ali oboje vec duze vrijeme imate sumnje da vasoj vezi dolzi kraj. Nece vam biti lako ali kako za vas tako i za voljenu osobu vrijeme je za jedan novi pocetak.

 

BLIZANCI

Pred vama su desavanja ovogo vikenda koja ce vam samo dobro donijeti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti ljubavnu srecu kakvoj ste se i nadali. Pred vama je sreca u koju ste uvijek iskreno vjerovali.

 

RAK

Pred vama je velika sreca tokom ovog viekenda jer sa voljenom osobom provodite samo sretne dane. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose i koja ce vam omoguciti da vam sve krene na bolje. Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijet-

 

LAV

Pred vama je vikend u kojem cete sa voljenom osobom samo uzivati. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer pred vama jer sreca za koju ste se dugo borili. Vrijeme je da vam sve kren onako kako ste zeljeli.

 

DJEVICA

Ovog vikenda velike promjene vas ne ocekuju kada je ljubav u pitanu ali to vam nece smetati. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose i koja ce vam omoguciti da ostvarite sve sto ste ikada zeljeli, a to je mir od svih problema koji su vas do sada pratili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2