Evo kome ce PRVI dan meseca APRILA doneti OSTVARENJE NAJVECE ZELJE!

Evo kome ce PRVI dan meseca APRILA doneti OSTVARENJE NAJVECE ZELJE!

31. ožujka 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste od onih koji se previse nadaju, niti od onih sto previse pustaju kraju. I uprkos svemu, suvise ste ponosni i suvise jaki da idete napred. Svakako da ne zaostajete za drugima jer ste i vredni i uspesni u onome sto naumite.

 

BIK

Pravite i planove i pokazite da cete  znati da se okrenete onome sto zelite. Pred vama je nesto vrlo posebno, a u vidu jedne vrlo primamljive ponude.Pre no sto odbijete, da cak i razmislite o njoj, prvo dobro razmislite.

 

BLIZANCI

Niste spremni da se okrenete u smeru koji vodi napred. Zato se okrenite svome cilju koji vas vodi napred. Ne smete sada da popustate i da se okrecete  nazad, nego da ucinite jedan potez koji ce vam otvoriti sva vrata.

 

RAK

Nema sanse da se okrenete jednoj vagi koja vas stalno zagleda. Dok ste zeleli vezu sa njom ona vas je ignorisala.Sada kada su se okrenule  uloge, vi ne biste da glumite da ste  zainteresovani. Vreme je da joj uzvratite istom merom.

 

LAV

Niste svesni sta vas ceka, a osecate se bezvoljno. I ne slutite da cete biti najsrecniji zodijak dana. Nemojte misliti da je ovo prvoaprilska sala, jer ce se ostvariti vasa najveca zelja. Sledi vam pomirenje sa voljenom kojem se dugo nadate.

 

DEVICA

Naviknuti ste da uvek brzinski donosite svoj sud o svemu. Zasto tako nekad ne postupite i kada ste vi u pitanju? Danas cete nesvesno povrediti osobu do koje ce vam biti stalo. I ona ce se ograditi od vas cutanjem i ignorisanjem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2