Evo ko ce u NOVOJ SEDMICI APRILA imati najvise srece i zasto!

Evo ko ce u NOVOJ SEDMICI APRILA imati najvise srece i zasto!

2. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste bas spremni za nove dane, ali cete uskoro biti. Jednostavno cete morati jer slede  neke velike situacije.Bice to stvari koje ce zahtevati  vase velike korake. Ali ti koraci ce biti jako odlucni i od zivotnog znacaja.

 

BIK

Imate vrlo pametna misljenja koja govore da ste nacitani i da ste inteligentni. Ovih ce dana ipak da neko osporava vasu inteligenciju.Vreme je da se zapitate zasto, i ko ce to da sumnja u vase reci i vasa delovanja.

 

BLIZANCI

Ne znate sta vas vodi napred  i sta je ono  sto biste mogli da ocekujete.Pokazite vise interesovanja  za ono sto se zbiva oko vas. Ne budite toliko nezainteresovani, jer se mozda radi i o vama.Neko vam zeli prici plaseci se vaseg odbijanja.

 

RAK

Nemojte da ignorisete sitne komentare koji se odnose na vas.Nemojte da vas  neko mnogo gori od vas, tako olako ogovara. Suprostavite se jednoj osobi koja vam remeti i vas mir, i vasu svakodnevicu.Danas morate cuti sta se to prica pa se okrenite  i dajte svoj glas.

 

LAV

I vama nije nista drugacije, ali cete morati da okrenete novi list. Vreme je za novi list i pokazite  da cete znati  da se usmerite. Vreme je za velike promene u vasem zivotu, bili voljni ili ne! Neke situacije ne mozete izbeci cak i da hocete.

 

DEVICA

Nemate vreme za  sebe, ali cete ga morati naci. Do sada ste bili na ivici snage da planete, ali ste se nekako suzdrzali. Do sada ste sledili neke tudje instrukcije, a sada je red da  stanete. Vreme da se zabavite samim sobom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2