Kakav divan  period! Za ove znakove imamo vesti koje ce ih jako USRECITI i ULEPSATI im zivot!

Kakav divan period! Za ove znakove imamo vesti koje ce ih jako USRECITI i ULEPSATI im zivot!

3. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da malo oslusnete oko sebe i da se osvrnete. Pokazite da mozete biti spremni  da idete za ciljevima.Od vas se ceka da budete  odgovorni i da se urazumite kako biste svoj cilj ostvarili do kraja.

 

BIK

Niste  spremni da se snadjete i da vase srce  oseti  sta mora.Da voli,voli, ali neke stvari ce morati i da prihvati. Vreme je da se okrenete  osobi do koje vam je stalo i da joj pokazete svu svoju ljubav.

 

BLIZANCI

Ne znate da se snadjete u boljoj situaciji i da vas srce  usmeri napred.Nemojte da bezite od ljubavi koja vam puni grudi. Vreme je da budete spremni da reagujete onako kako se osetite u momentu.

 

RAK

Ne slutite da vas neko  voli i zato pokazite da cete i vi uzvratiti. Od vas se samo ceka da uzvratite  osecanja koja vas takodje preplavljuju. Imate sansu da uskoro budete jako srecni i zato cinite da sve bude  i na duze staze.

 

LAV

Cekate da vam se uskoro jave vesti kojim se nadate. Svakako da  se nadate da ce biti jako povoljne i na vasu korist. Vreme je da se okrenete onome sto vas vodi  ka jednoj osobi od koje cekate vesti.I budite spremni da  ih proslavite zajedno.

 

DEVICA

Niste spremni da se radujete jer vas je opkolila tuga. Kako ste spremni   da vase misli hitaju ka jednom srcu!  Radujte se sta vas  vodi ka jednoj osobi, i ka vasim ciljevima.Zato se prvo resite tuge i svojih tuznih raspolozenja, pa ce sve dalje da ide lakse.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2