U narednom periodu, ovi znaci ce moci da kazu da su dobili priliku da se OBOGATE i SREDE svoj ZIVOT!

U narednom periodu, ovi znaci ce moci da kazu da su dobili priliku da se OBOGATE i SREDE svoj ZIVOT!

3. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN:

Sebi ste nametnuli puno obaveza koje niste morali. Kao da zelite da odmerite svoje snage.

Mozda zelite da partnera uverite u svoje licne sposobnosti.On ce biti ponosan zbog neceg posebnog sto uradite zbog njega.

 

BIK:

Trenutno ste zapali u finansijsku krizu, pa se osecate lose.  Situacija ce se bitno promeniti, jer vas ceka novcani dobitak. Bice to neka vrsta kredita, ali taman da se spasite. Stize bas u vreme, kao lek bolesniku.

 

 

 

BLIZANCI:

Vas stav ce biti razlicit od onog sa cime se sretnete. Morate se kontrolisati da se ne sukobite.

Otkricete nesto sto ce biti povod za vasu raspravu.  Bolje je da prvo istrazite o cemu se radi, pa tek onda reagovati.

 

RAK:

Uglavnom cete se baviti svojim obavezama non-stop. Vi ste jako odgovorna osoba i sve sto cinite jeste da radite i da ne zaostajete. Vas partner je razuman i zna da radite za dobrobit vase ljubavi.  Vas rad ce vam se isplatiti, jer cete pobrati i nagrade i pohvale.

 

LAV:

Vi ste se zamerili sa voljenim i snadjite se kako to resiti.  Vase voljeno ocekuje da ga zovete i da probate da izgledite odnos. Vi ste zategli pa cekate njegov prvi korak.  Nemojte duziti, pokazite zelju za mir, dok nije kasno!

 

DEVICA:

Ljubav ce vas ciniti jako razdrazljivom, jer imate ljubavne probleme i dileme.  Cas se nervirate i ljutite, a cas se mirite i zelite da zaboravite nesporazume.  Nadjite neku sredinu, i suzdrzavajte se koliko mozete.  Ovako durenje nema ni smisla, niti dovodi resenju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2