Utorak pred nama ce jednom znaku biti NAJLEPSI DAN IKADA, ali ce jednom slomiti srce!

Utorak pred nama ce jednom znaku biti NAJLEPSI DAN IKADA, ali ce jednom slomiti srce!

3. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne mozete da budete vedri bas kao i vreme koje vas  muci.Nesto vam se izdesavalo sto nikako ne mozete da svarite u glavi. Kako god da je, moracete da se suocite sa cinjenicama.Morate se okrenuti  ovome danas.

 

BIK

Niste spremni da izadjete na kraj sa nekim problemima.Mada vam se oni vuku od pre, vi cete danas da osetite njihovu tezinu.Vreme je da budete suoceni sa onim sto vas danas nervira i pokazati da ste spremni da odgovorite ovom danu, makar i slomljenog srca.

 

BLIZANCI

Vreme je da se okrenete jednoj odluci i da je donesete. Vreme je da budete odlucni i da konacno ne odustanete od onog  sta ste zeleli. Zato se ponasajte otvoreno i odlucno, kako biste srcu zelju ispunili.I odrzali  obecanje sebi.

 

RAK

Vi ste spremni da se danas usmerite svojim novim koracima. Zelite da idete za jednom  vagom a ona vam se stalno izmice.Od vas se izmice, a zasto, to se se zapitajte.Vreme je da budete  spremni da idete za njom.

 

LAV

Niko ne zna sta je u vasoj dusi, a glumite da vam je sve potaman. Vreme je da se okrenete realnim okolnostima i da okusate svoju srecu. Zasto ne biste  pokusali da  budete  iskreni prema sebi. Oterajte laznu srecu, suocite se sa stvarnom situacijom.

 

DEVICA

Vasa je sreca da se radujete i da idete u dalje korake. Sta cete dalje da  cinite, sve ce ovisiti o vasim okolnostima. Nece biti najbolje, ali vama godi to sto ste okrenuli list.Vasa je ljubav  na potezu sa osecanjima koja vas ponesu.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2