Sledi CETVRTAK koji moze doneti  PREGRST DIVNIH TRENUTAKA, ali pre  svega LJUBAV!

Sledi CETVRTAK koji moze doneti PREGRST DIVNIH TRENUTAKA, ali pre svega LJUBAV!

5. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Slede vam danas prijatna iznenadjenja i pregrst lepih trenutaka.Ovo ce biti vas najlepsi dan, a vi najsrecniji zodijak dana. Tek da vidite kako je lepo biti neko koga svi gledaju i vole.Necemo vam nista otkrivati, tek  cete se uveriti u sve.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Nista vas nece ali se inace i ne trudite mnogo.Osecate da vas je stiglo sve od prethodnih dana.Imali ste bezbroj obaveza, a i sve su bile pracene nekom vrstom stresa. Mada se osecate lomno, nesto lepo vam sledi, pa cete zaboraviti na umor.

 

STRELAC

Vase emotivno polje se vec nekako sleze od prethodnih lomova. Imali ste bure i oluje, i mada su prosle, jos ih i danas osecate.Zato morate jos danas  da se izjasnite i kazete da vas nisu dotukle.Samo ste postali jaci.

 

JARAC

Verujte da vam sledi susret sa osobom koja vam se svidja.Nije vas udostojila momenta da vam se obrati, a vi ste hteli vise puta.Vesto vas je izbegavala dok se nije uverila da necete od nje odustati.

 

VODOLIJA

Zelite da napredujete, a da to svi vasi bliznji vide. Vrlo ste ponosni i sve svoje uspehe zelite  prosto da nametnete drugima.Oni su vam karta za ulazak u neke nove korake.Ali i trofej da jednoj ribi pokazete da ste je dostojni.

 

RIBE

Cak i da ste mislili da vas jedna vodolija nije dostupna, sada cete se uveriti. Zelecete da joj budete premija i tako cete joj danas prici. Vreme je da se radujete zajedno,i  da jedno drugome pokazete sva svoja osecanja.Odavno i dugo gajena i vesto skrivana,izliuce se kao reka pred vama!

Stranice: 1 2