Ovim znacima slijedi RASTANAK sa osobom koju VOLE vise OD SEBE!

Ovim znacima slijedi RASTANAK sa osobom koju VOLE vise OD SEBE!

8. travnja 2023. 0 By Maja

Ovim znacima slijedi rastanak sa osobom koju vole najvise na svijetu. Pred njima su desavanja koja ce im samo veliku tugu donijeti jer voljena osoba ce napraviti jedan potez koji ce sve promjeniti. Njihovo srce ce ostati slomljeno jer sa voljenom osobom su imali velike planove.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vi ste zodijak koji se je uvijek borio za svoju ljubavnu srecu. Mnogo toga ste do sada zajedno prosli, i ne postoji osoba koju vi trenutno vise volite od svog partnera. Za tu osobu vi bi ucinili sve, to je osoba koju volite vise od sebe . Iza vas su desavanja koja su vam donosila samo probleme ali za voljenu osobu vi cinite sve. Vasa ljubav je posebna jer vi volite cijelim srcem i to se nikada nece promjeniti.

Ali tako mislite sada, jer pred vama su desavanja koja ce promjeniti sve. Voljena osoba ce vam priznati da u njenom zivotu postoji nova ljubav koja joj ne ide iz misli. To ce vam jako tesko pasti jer vi cete zeljeti da uprkos svemu pokusate spasiti vasu vezi jer i previse volite svog partnera.

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku tugu i koja ce vam samo srce raniti kao niko drugi. Pred vama je slomljeno srce jer vi cete se razici sa osobom koju volite najvise na svijetu. Velika desavanja su pred vama koja ce vam donijeti samo tugu jer vi cete se morati pomiriti sa tim da niste iksreno voljeni.

Nece vam biti lako i trebati ce vam mnogo vremena da predjete preko svega i da nastavite dalje sa svojim zivotom. U vasem zivotu sve se mijenja jee pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku tugu donijeti. Nece vam biti lako ali vi cete morati biti jaki.

 

Nastavak na sljededecoj stranici…

Stranice: 1 2