Retki su oni sto ce PONETI TITULU SRECNIKA bilo kada,a jedan ce bas danas da je ponese!

Retki su oni sto ce PONETI TITULU SRECNIKA bilo kada,a jedan ce bas danas da je ponese!

8. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niste spremni  za neke nove korake, a jasno da ste u mestu. Vec jedan duzi period osecate da sve postaje monotono.Morali biste da razbijate tu monotoniju, a vi i ne znate kako.Vreme je da se snalazite.

 

BIK

Niste spremni da ucinite neke  nove korake, a jasno da biste morali.Nema bojazni da morate da  brinete sta ce biti, bice sta mora.I verujte bice sve gore ako nista ne ucinite vi da bi bilo bolje. Zato je bolje bilo sta pokusati, nego nista.

 

BLIZANCI

Mnogo ste zamisljeni i rasejani u zadnje vreme. Najgore od svega je to sto ste postali jako nervozni i sto planete u momentu. Danas cete se bas tako poneti u jednom momentu, da cete nekog bliskog jako povrediti.

 

RAK

Da ste malo drugaciji bilo bi vam mnogo bolje, ali ne znate da se opustite.Suvise brinete o svemu, suvise ste zaposleni i ne znate da mislite o sebi.Vreme je da budete mnogo odlucniji  i da pokazete i sta biste hteli i sta biste morali.

 

LAV

Ne znate sta biste radili da ne postoji  jedna osoba koja vas drzi. Danas cete  saznati da ste i vi voljeni sa njene strane. Bila je trenutna a postace trajna svetlost u vasem daljem zivotu.Ponecete titulu srecnika bas ovog dana jer sledi iznenadjenje.

 

DEVICA

Vasa je zelja da budete mnogo odlucniji po pitanju osecanja.Niste spremni da se izjasnite, a partner ce to zahtevati.Oseticete neki cudan osecaj nesnalazenja u svemu tome. Kao ste nesigurni u ono sto vam je u srcu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2