Retki su oni sto ce PONETI TITULU SRECNIKA bilo kada,a jedan ce bas danas da je ponese!

Retki su oni sto ce PONETI TITULU SRECNIKA bilo kada,a jedan ce bas danas da je ponese!

8. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Niste ni medju retkima koji se zovu srecnicima, ali ni tako daleko.Nije vas briga sta drugi osecaju i sta govore.Vazno vam je da vas osecaj u srcu govori vise  od svih reci. Zato se drzite onog kojeg volite jer i on voli vas.

 

SKORPIJA

Vasa osecanja u srcu su duboko skrivana  tajna od svih.Dovljno sto znate samo vi i jedno bice koje je sluti.Od vas se ceka  da se pokrenete i svim zlobnicima skupa pokazete svoju ljubav. Neka se vere i nek vam zavide.

 

STRELAC

Ne znate zasto da se okrecete od svojih osecanja i zasto da ih krijete.Vreme je da se okrenete vezi koja moze biti odlicna. Ako skrijete osecanja, ugusicete nesto lepo, a svojoj tuzi doprineti.Ne stidite se da pokazete sta srce oseca!

 

JARAC

Ljubav vam nije jaca strana jer vas sreca nece. Ovaj dan ce vas uveriti da  je to samo vase pogresno ubedjenje. Tek cete danas da sretnete nekoga i pocecete da se radujete kao nikada pre.Sledi nesto prelepo na pomolu.

 

VODOLIJA

Niste spremni da se mirite sa nekim cinjenicama, pa vesto bezite od istine.Ponosni ste i ne priznajete greske koje ste cinili.Danas mozda pravite jos jednu u nizu, pa pazite da li cete poslusati jos necije misljenje.Neko vas  zeli uveriti da morate da ga saslusate.

 

RIBE

Nikada niste vukli na krivu stranu, pa kako vam bude. Od vas se ceka da budete realni,i da razumete bas sve.Vasa  ljubav je uvek kasnila, pa  nemojte da bude i sada tako.Neko ce vam izjaviti ljubav, a vi se okrenite ka njemu. Vreme je za vase bolje dane.

Stranice: 1 2