Pocetak nove sedmice, ponedeljak, NOVA VEZA – NOVA SRECA!

Pocetak nove sedmice, ponedeljak, NOVA VEZA – NOVA SRECA!

9. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste naumili nesto novo, ali kako da krenete sa ostvarenjem planova.Nije samo da se planira samo, vec se planovi moraju pratiti i ispratiti.Cinite sve sto zelite, ali znajte da cete unapred morati da promislite.

 

BIK

Vec ste u prilici da uzivate bar u jednome danu. Vreme je za malo pozitivne energije i da se zna vase raspolozenje. Neka ide u pozitivnom smeru, jer suvise ste negativni i nervozni ovih dana.Malo se opustite.

 

BLIZANCI

Osecate se suvise nervozno, pred vama su nove obaveze. Niste se  posteno ni odmorili ,a pocetak nove nedelje trubi. Samo ste  umorni sto vas obaveze suvise iscrpe, a predaha nigde. Morate se malo odmoriti i predahnuti, neka sve ceka.

 

RAK

Vreme je da se okrenete novom pocetku jer slede lepse stvari. Nije do vas da se suvise  teretite, ali se snadjite da radite i mislite i na sebe. Vreme je da se nova radna sedmica usmeri vasem pravcu i vezano za vas cilj.

 

LAV

Vas novi pocetak radne nedelje, bice novi pocetak vase nove veze.Nova veza, nova sreca i vreme je da se njoj i okrenete.Pred vama su novi dani ispunjeni novom srecom  koja ce vase srce ispuniti ljubavlju.

 

DEVICA

Niste spremni da se dalje trudite oko jedne vage, koja vam ne daje nadu.Sve ste nesto ucinili sto je do vas i sto ste mogli da ucinite.Davali ste joj sve svoje snove, i sve ste nade na nju polozili. Na zalost, morate se povuci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2