Pronadji TRI RAZLIKE na slici: Ukoliko rijesis ovu SKRIVALICU, imas “OKO SOKOLOVO”!

Pronadji TRI RAZLIKE na slici: Ukoliko rijesis ovu SKRIVALICU, imas “OKO SOKOLOVO”!

9. travnja 2023. 0 By Maja

Da li ste uspjeli da pronadjete sve tri razlike koje se nalaze na slici? 12 vila na prvi pogled izgledaju isto ali tri se razlikuju a evo i gdje:

1 RAZLIKA: Druga vila u prvom redu nije ista kao ostale jer kao sto vidite fali joj dio desnok krila.

2 RAZLIKA: Sesta vila u prvom redu nosi crni kais dok na drugim vilama on  ne postoji.

3 RAZLIKA: Trecoj vili u drugom redu fali dio torbice.

Kao sto vidite mnogo tesko nije bilo i nadamo se da vam se nasa danasnja skrivalica dopala. Uvijek nastojimo da vam uljepsamo vrijeme i nadamo se da nam je to i ovaj put poslo za rukom.

Nasa skrivalica nije bila najjednostavnija ali isto tako znamo da ste vi uvijek bili uporni kada su nase skrivalice i zagonetke u pitanju.

Ovaj put vam smo vam pripremili skrivalicu za koju se nadamo da vam se je dopala. I u narednom periodu cemo vam pripremati sto ljepse i interesantije skrivalice i zagonetke. Za nasu danasnju skrivalu odgovore nam mozete pisati na nasoj Facebook stranici.

Naravno kao i uvijek prije nego sto pogledate nase rijesenje na drugoj stranici. Uvijek igramo posteno i nadamo se da ce tako biti i ovaj put. Skrivalice ste uvijek voljeli i mi cemo i u narednom periodu da vam pripremamo sto ljepse ali mozda i teze skrivalice i zagonetke. Pisite nama vase odogovore.

Stranice: 1 2