Izaberi NAJLJEPSU JAGODU i saznaj da li te USKORO OCEKUJE velika LJUBAVNA SRECA!

Izaberi NAJLJEPSU JAGODU i saznaj da li te USKORO OCEKUJE velika LJUBAVNA SRECA!

10. travnja 2023. 0 By Maja

JAGODA BROJ 2

Mnogo ste u vasoj zadnjoj vezi patili jer vi ste voljeli iskreno ali vas partner nije. Saznali ste neke istine koje su vam slomile srce i koje vam dugo vremena nisu dale mira. Ali u ljubav ste uvijek zeljeli da vjerujete jer vi ste osoba koja za ljubav zivi.

Ipak postali ste oprezni jer nikada necete vise dozvoliti da se neko igra sa vasim emocijama. Sreca vama nije bila sudjena ali to ce i vama da se promjeni. Vi cete uci u vezu sa osobom koju dugo poznajete ali koju ste uvijek smatrali samo dobrim prijateljem. Ali ljubav ce da se rodi i vi cete sa tom osobom samo za iskrenu srecu znati. Pred vama je ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo jer cete na svojoj strani imati osobu koja ce vas iskreno i cijelim srcem voljeti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JAGODA BROJ 3

Vi zelite ljubavnu srecu ali previse se plasite razocarenja kao sto se je to desavalo u proslosti. Vi ste uvijek voljeli iskreno ali ta iskrena ljubav vam se nije uvijek iskreno vracala.

U vasem zivotu vi ste morali sa mnogim razocarenjima da se suocite i tako ce nazalost biti i u narednom periodu. Vi cete se naime ludo zaljubiti ali vama ljubav nece biti uzvracena.

Mnogo cete patiti jer vi kada se zaljubite sigurno je da to iskreno. U vasem zivotu ce biti ljubavi ali na tu iskrenu ljubav cete morati jos dugo da sacekate. Nije vam velika sreca sudjena tako brzo. Prvo cete morati jos jednom sa tugom da se suocite.

Stranice: 1 2