Napokon ce ovim znacima sve da krene kako su zeleli!

Napokon ce ovim znacima sve da krene kako su zeleli!

10. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste spremni da se branite i da se trudite maksimalno da sredite sadasnju situaciju. Nije bas za pohvalu, ali ce biti uskoro. Dajte sebi vremena i vremena sansama koje ce se tek ukazati.Ostanite strplivi i smireni.

 

BIK

Niste spremni da se hvatate u kolo sa stresnim situacijama.Hvatate malo vremena i prostora da sredite ono sto vam je u srcu. Osecate da se zaljubljujete  i da ste spremni da se vodite osecanjima koja ce vas terati da se dodvorite jednoj osobi.

 

BLIZANCI

Partner vas voli i zeli da vam to i pokaze.Pustite ga i dozvolite mu da vas  voli jer zaista to i zeli. Pre no sto ga ignorisete i budete drzali u neizvesnosti, prvo razmislite. Vreme je da znate sta gubite a sta dobijate.

 

RAK

Kao da je doslo vreme da sve bude kako ste to  i zeleli. Vreme je da budete spremni da se okrenete u boljem pravcu. Konacno ce i vama da krene i bicete jako spremni da se okrenete novoj vezi i novoj sreci.

 

LAV

Ako ste vec dugo i tuzni i sami, uskoro cete biti i zaljubljeni i zadovoljni.Vreme je da se okrene vase kolo srece a i hoce. Vazno je samo da ostanete verni i da ne gubite nadu.Uskoro ce vam neko ispuniti  vase nade.

 

DEVICA

Nemate snage da se vise snalazite i budete uvek na oprezu. Vreme je da budete spremni da malo popustite i da prihvatite  cinjenice. Neke su dobre, a neke nisu, i to vas svakako ne moze  naterati da idete dalje.Malo mirujte.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2